Ruilen & retourneren

Bent u niet helemaal tevreden met uw product(en)? Dat is natuurlijk vervelend. Geen zorgen! Bij Wil Klaasen mode kunt u geheel gratis* uw bestelling retourneren. Hiermee kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen of kiezen voor een ander product. Voor het correct retourneren hebben we een aantal voorwaarden opgesteld:

 

Retourneren per post
Met ons retourrecht van 30 dagen (na ontvangst van bestelling) heeft u altijd ruim de tijd om uw producten te passen en te kijken of alles naar wens is. Houd er wel rekening mee dat het product in dezelfde staat als verstuurd wordt teruggestuurd. Denk hierbij aan het product in originele staat en verpakking terugsturen. Uiteraard mag het product wel gepast worden. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, kunt u Wil Klaasen mode per post, mail of telefoon op de hoogte stellen.

Wij zullen u informeren dat de retour correct is aangemeld. Indien u binnen de 30 dagen termijn uw pakketje aanmeldt, maar wij het na deze termijn ontvangen, kunt u nog steeds gebruik maken van het herroepingsrecht. Beschadigde artikelen mogen binnen de retourtermijn terug worden gestuurd. Er worden wel kosten in rekening gebracht voor de door u aangebrachte schade. Mocht het product kapotgaan en onder de garantie vallen geldt de periode van 30 dagen niet.

De terugbetaling van de geretourneerde artikelen geschiedt uiterlijk binnen 14 dagen nadat u uw retour kenbaar heeft gemaakt. In de regel betalen wij al binnen 1-5 werkdagen na ontvangst van de artikelen uit. Tijdens onze saleperiode kan het zijn dat we de termijn van 1-5 werkdagen niet behalen.

Retouradres: Wil Klaasen mode, Boliestraat 17-19 7001 BA Doetinchem.

 

Retourneren in onze winkel

U heeft ook de mogelijkheid om de aangekochte producten te retourneren in onze winkel. Indien u een artikel ruilt, zullen wij dit met de kassabon verwerken. Als u de aankoop retourneert, maar geen ander artikel aankoopt, zullen wij het uitbetalen. Uiteraard zullen wij wel uw pakketje aannemen en transporteren.

 

Ruilen

Het is bij ons online niet mogelijk om te ruilen. Wij raden u aan om een nieuwe bestelling te plaatsen en het artikel wat niet naar wens is te retourneren. In dit geval is het product sneller bij u thuis en storten wij de aankoopwaarde van het gekochte artikel terug op uw rekening zodra de retourzending is ontvangen.

 

Overige vragen

Mocht u na het lezen van deze vragen nog vragen hebben omtrent ons ruil & retourproces, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons +31 (0)314 345614.

(Versie december 2020)