Bruiloft Pascalle en Jeroen

Dag Wil,
Zoals afgesproken stuur ik je een foto genomen tijdens onze bruiloft.
Onze trouwdag was geweldig en zeker onvergetelijk.
 
De kledingkeuze is goed bevallen. Het perfecte samenspel tussen de trouwjurk van Pascalle en mijn trouwkostuum droeg bij aan de magie van deze speciale gelegenheid en bijzondere dag. Dank voor jouw goede advies.

Hartelijke groet mede namens mijn vrouw.

Pascalle en Jeroen Fresco

 

Onvergetelijke trouwdag

Albèr Giezen
Dag meneer Klaasen,
Hartelijk dank voor uw gelukwensen. Mede dankzij uw inspanning en medewerking is de trouwdag onvergetelijk geworden. Het kostuum heeft op velen indruk gemaakt. Gelukkig werd dat nog overschaduwd door de prachtige jurk van de bruid, en zo hoort het ook. De dunne stof van het kostuum maakte het mogelijk om nog lang ‘gekleed’ te blijven.
 
Dank voor uw attente mail en de lieve woorden. U wensen we alle goeds en goede zaken in uitstekende gezondheid. Dat velen nog de weg naar u mogen weten te vinden.
Hartelijke groet, mede namens mijn vrouw Lonneke Senger,
Albèr Giezen

Hartelijk dank voor de goede service

Dag meneer Klaasen,

Ja, ik had u gisteren zullen schrijven. De broeken zijn dinsdag in goede staat afgeleverd (was zaterdagmiddag net even niet thuis en miste dus de bezorger). Alles was goed verpakt, mijn hartelijke dank voor deze goede service! En ja, tot mijn verbazing zijn de broeken van prima lengte en hoeven ze niet ingekort te worden. Ze zitten bovendien ook prima, ik ben er heel blij mee. De website blijf ik raadplegen.
 
Nogmaals heel veel dank voor de prettige ondersteuning en de zorgvuldige aflevering. Ik ben -en blijf- in uw geval heel content.
Hopelijk duurt het nu niet al te lang meer eer aleer de winkel weer open kan. Ik hoop dat u het nog even kunt uithouden…
Ik wens u voor die tussentijd alle succes!
 
Hartelijke groet,
Gerard Nijhuis