Mike van Doorn is Mister International Netherlands 2021

30 september 2021 Uit Door admin
Mike van Doorn is Mister International Netherlands 2021

Gekleed door Wil Klaasen mode

Mister international NetherlandsDe Doesburger Mike van Doorn (26) mag zich sinds zondag 12 september officieel ‘Mister international Netherlands’ noemen. Na een zenuwslopende finale kreeg hij de felbegeerde sjerp omgehangen.

De Mister International verkiezing biedt mannen, tussen de 18 en 30 jaar, uit de modellenbranche een uitzonderlijk podium om zichzelf te presenteren.

De finale van de verkiezing was het einde van een maandenlang traject, waarin Mike samen met andere kandidaten de strijd aanging. Tijdens fotoshoots en trainingen lieten de kandidaten het beste van zichzelf zien en daarmee ging het niet alleen maar om uiterlijk. “Je persoonlijkheid is het belangrijkste, met alleen maar goede foto’s win je de wedstrijd niet”, zegt Mike.

Tijdens de finale moesten de kandidaten zich drie keer op de catwalk laten zien, zo verschenen zij in vrijetijds- en in galakleding. Vervolgens brak er een bloedstollen afvalrace aan en kregen zij een aantal persoonlijke vragen voorgelegd. Na iedere ronde moesten steeds meer kandidaten het podium verlaten. “Dat was zenuwslopend, elke keer als er een naam genoemd werd, was ik weer een plekje hoger in de ranglijst.” De Doesburger was compleet overdonderd toen hij uiteindelijk tot Mister International Netherlands verkozen werd. Mike werd gekleed door Wil Klaasen mode.

Mike gaat verder op internationaal niveau en mag in Azië Nederland vertegenwoordigen bij de ‘Mister International’ verkiezingen.

Modeshow met ‘Mister international Netherlands’
Op zaterdag 9 oktober showt Mike van Doorn de najaar & wintercollectie ’21-’22. Een zeer ruime en gevarieerde collectie met de laatste mode van de (meest) Italiaanse topmerken. De najaar & wintercollectie laat zien dat de Italiaanse mode een unieke combinatie van creativiteit, vakmanschap en dolce vita is.

De show wordt gehouden in de zaak bij Wil Klaasen mode aan de Boliestraat 17-19 in Doetinchem. Reserveren is niet nodig, maar wel wenselijk (0314) 345614 of info@wilklaasenmode.nl.

U bent van harte uitgenodigd.