Dsquared2 exclusief bij Wil Klaasen mode

4 december 2020 Uit Door admin
Dsquared2 exclusief bij Wil Klaasen mode

 

Wil Klaasen mode is geselecteerd voor de verkoop van het topmerk Dsquared2. De filosofie van Dsquared2 is een mix van Canadese iconografie, verfijnde Italiaanse snit en speelse sensualiteit. De collecties zijn een naadloze versmelting van contrasten. Eigenzinnige prints, ruwe afwerkingen, grote teksten en opvallende materialen kenmerken de items keer op keer. In de Dsquared2 collectie vind je comfortabele kleding om je lekker in te bewegen.

Dsquared2 is opgericht door Dean en Dan Caten. Deze eeneiige Canadees-Italiaanse tweeling is onafscheidelijk en doen alles samen. In 1991 verhuisden de tweelingbroers naar Milaan waar ze werkten voor het modehuis Gianni Versace en het denim merk Diesel. Het duurde niet lang tot hun eigen merk Dsquared2 werd geboren. Het beroemde merk is in de afgelopen jaren flink gegroeid. Mede door opdrachten van wereldartiesten en VIP’s. Zo gaf Madonna de Canadese broers opdracht om 150 items te ontwerpen voor haar Drowned World Tour 2001 en ‘Don’t Tell Me’ muziekvideo. Rihanna en Bill Kaulitz, de zanger van Tokio Hotel, maakten hun entree op één van de modeshows van Dsquared2. Ook voetballer Matthijs de Ligt draagt Dsquared2 (cover Icon Italia Magazine).

Een geweldig mooi merk

“De extreem goede kwaliteit en de unieke designs Jeans van het merk Dsquared2 zijn erg herkenbaar”, vertelt een enthousiaste Wil Klaasen. “De jeans zijn vaak voorzien van kleine ‘verfspetters’ of fake scheuren om zo een unieke, maar toch herkenbare, look te creëren. Ze zijn natuurlijk ook herkenbaar aan het vaak aanwezige rode logo bij de gulp. Het zijn unieke stukken zoals je die écht nergens ziet”, zegt Wil.

“Jeans waarvan de pijpen verschillen van kleur, jeans met legerprint of zelfs met een grote opdruk op één van de pijpen, werkelijk niks is te gek voor de tweeling. Ik ben erg blij dat ik na jaren van bezoeken, overtuigen en bewijzen, het merk zover heb kunnen krijgen dat Wil Klaasen mode de verkoop mag verzorgen in de regio in een straal van 75 kilometer rond Doetinchem.”

Door het gebruik van opvallende stoffen, denim en gedurfde prints weet Dsquared2 steeds weer een opvallende collectie te ontwikkelen. Dsquared2 maakt er een feestje van. De T-shirts en polo’s van Dsquared2 hebben een geweldige pasvorm, zitten heerlijk en zijn altijd voorzien van een logo. Of het nou groot op de voorzijde is of een klein logo op de arm, het logo is aanwezig. Daarnaast zijn er T-shirts in veel verschillende soorten en kleuren. Met of zonder opdruk. Neon geel of donkerblauw. Dsquared2 of Icon als opdruk.

New York, Londen, Amsterdam en Doetinchem

De afgelopen jaren zijn er steeds meer winkels geopend en Dsquared2 kun je dus op heel veel exclusieve plaatsen tegenkomen. In Europa, maar ook in de Verenigde Staten. Inmiddels heeft het merk ook winkels in Azië, zoals in Japan en China, in Marokko en Koeweit. In Nederland vind je een winkel in Amsterdam en een flagship store in Rotterdam. De extravagante en gedurfde collectie van Dsquared2 is nu ook te vinden bij Wil Klaasen mode in Doetinchem.

Dsquared2 jeans bij Wil Klaasen mode Dsquared2 olo's bij Wil klaasen mode